Wedstrijden tegen Kameroen en Canada uitverkocht voor clubcarhouders

Vanmiddag begon de officiële verkoop van de tickets van de WK wedstrijden. De clubcardhouders van KNVB krijgen voorrang bij de verkoop. Voor hen was het gister dan ook een spannend moment; zouden zij kaartjes kunnen scoren of niet?

Na afloop kunnen we stellen dat we goed en slecht nieuws hebben. Als we beginnen met het goede nieuws; de wedstrijden tegen Kameroen en Canada zijn volledig uitverkocht voor de clubcardhouders. Hoe geweldig is dat? Fijn dat zoveel mensen het Nederlands Elftal steunen en naar Frankrijk af gaan reizen.

Uiteindelijk liep het voor vele mensen op een teleurstelling uit. Het aanbod van kaartjes was beperkt en daardoor kon niet iedereen het gewenste ticket scoren. Maar, er is nog kans. Naar verwachting gaat begin maart (7 maart om precies te zijn) de FIFA starten met het verkopen van de neutrale tickets. Deze tickets geven recht op een plek in het stadion, maar niet in één van de Nederlandse vakken. Nee, met een dergelijk ticket kom je in één van de neutrale vakken terecht. Maar, je kan dan alsnog genieten van de sfeer en de speelsters van het Nederlands Elftal.

#WK2019