Voetbalkleding voor meisjes

Vrouwenvoetbal is in Nederland de snelst groeiende sport. Hoe dat komt? Steeds meer meisjes krijgen in de gaten dat voetbal érg leuk is. Daarnaast was het voorheen een taboe-onderwerp, maar dat is nu wel verdwenen. Dat is deels ook te danken aan de prestaties van het Nederlandse Vrouwenelftal. In de zomer van 2017 wist het Nederlands Vrouwenelftal kampioen van Europa te worden!Voetbalkleding voor meisjes; het is nu mogelijk!

Momenteel gaan zeer veel meisjes op voetbal. Als meisjes gaan trainen, is het wel belangrijk dat zij goede kleding aan hebben. De kleding van Nike, Adidas en de andere sportmerken zijn voornamelijk op jongens gericht. Dat zorgt ervoor dat bijvoorbeeld broekjes en shirts bij bijvoorbeeld de taille niet goed zitten. Dit komt puur doordat meisjes een andere bouw dan jongens hebben. Dat resulteert dus uiteindelijk in een probleem; de shirts en broekjes zitten bij de meisjes niet lekker. Dat had Leonne Stentler ook in de gaten. Enige tijd geleden heeft zij daarom het bedrijf Liona opgericht. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van voetbalkleding speciaal voor meisjes. Leonne is zelf ook profvoetballer geweest, bij onder andere Ajax, waardoor zij exact weet wat goede voetbalkleding voor meisjes is. Heb je interesse om voetbalkleding voor meisjes te kopen? Kijk dan zeker op de website van Liona: https://www.lionasoccer.com/.

‘De meiden liepen er in hun mannenoutfit bij als jongens. Het zag er niet uit en het voelde niet goed.’ – Leonne Stentler.

Nederlands Vrouwenelftal shirts

De huidige speelsters van het Nederlands Vrouwenelftal zijn idolen geworden voor jonge voetballende meisjes. Het is daarom logisch dat deze jonge meisjes in een shirt van hun grote idool willen lopen. Zo zullen veel meisjes een shirt van Lieke Martens, Jackie Groenen of Vivianne Miedema willen. Heb jij daar ook interesse in? Klik dan snel op de volgende pagina: Speelsters. Klik vervolgens op de naam van de speelster waarvan je een shirt wil hebben. Op die pagina kan je vervolgens de benodigde informatie vinden.