Vivianne Miedema Shirt

Vivianne Miedema Shirt

Vivianne Miedema shirt

Vivianne Miedema is op jonge leeftijd al uitgegroeid tot één van de vedettes van het Nederlands Elftal. Daarnaast is Miedema één van de speelsters die veelvuldig in de media actief is. Voor, tijdens en na het Europees Kampioenschap 2017 was haar naam veelvuldig in de media te vinden. Ook in november van 2017 stond Miedema regelmatig in de bulletins. Dat had ze te danken aan haar opmerkingen over de inkomensverschillen tussen de mannen en de vrouwen bij het Nederlands Elftal. Onder andere Johan Derksen reageerde hier op. Het staat echter als een paal boven water dat Vivianne Miedema één van de beste speelsters van Nederland is. Haar neusje voor de goal is altijd aanwezig en ook het voetballende vermogen van Miedema is dik in orde. Tijdens het EK was er veel commentaar op haar spel. Vivianne Miedema zou te lui en te sloom zijn. Zij haalde haar gram echter door meerdere belangrijke doelpunten te scoren. Hiermee had Vivianne Miedema een groot aandeel in de winst van het Europees Kampioenschap. Heeft u interesse in een Vivianne Miedema shirt? Lees dan vooral door!Voor veel jonge meisjes is Vivianne Miedema uitgegroeid tot een idool. Vele meisjes zouden graag een shirt van haar willen kopen. Is dat mogelijk? Ja zeker! Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over het kopen van een Vivianne Miedema shirt. Indien u geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld een Lieke Martens Shirt of een Jackie Groenen Shirt kunt u hier klikken: Lieke Martens shirt & Jackie Groenen shirt.

Vivianne Miedema shirt

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Vivianne Miedema shirt? Wij hebben alle informatie!

Nederlands Elftal Shirt

Vivianne Miedema speelt bij het Nederlands Elftal al enkele jaren met rugnummer 9. Dat heeft ze uiteraard te danken aan haar vele doelpunten en de daarbij behorende positie van een centrumaanvaller. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om een Vivianne Miedema shirt te kopen. De KNVB is druk bezig om dit te faciliteren, maar de verwachting is dat dit nog enige tijd zal duren.

Arsenal Shirt

Op dit moment draagt Vivianne Miedema wekelijks het tenue van haar club Arsenal FC. Het is in de webshop van Arsenal mogelijk om een shirt van Vivianne Miedema te kopen. Hou er rekening mee dat Vivianne Miedema bij Arsenal met rugnummer 11 speelt!