Lieke Martens shirt

Lieke Martens shirt

Lieke Martens Shirt

Lieke Martens heeft in de zomer van 2017 alle harten van het Nederlandse volk veroverd. De altijd goedlachse linksbuiten speelde een geweldig Europees Kampioenschap. Op dit Europees Kampioenschap werd Lieke Martens kampioen met het Nederlands Vrouwenelftal. Lieke Martens was niet alleen geliefd vanwege haar uitmuntende voetbalkwaliteiten. Nee, ook haar leuke en vrolijke uitstraling zorgden voor hartverwarmende gevoelens bij veel Nederlanders. Bij alle interviews van Lieke kwam naar voren dat het een goedaardige en bescheiden vrouw is. We kunnen goed begrijpen dat u nu geïnteresseerd bent in het kopen van een Lieke Martens shirt.
Mede dankzij haar sterke optreden en haar leuke voorkomen, groeide Lieke Martens uit tot de populairste speelster van de selectie. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat nu veel jonge meiden op zoek zijn naar een Lieke Martens shirt. Dat kan een shirt van FCBarcelona zijn of een shirt van het Nederlands Elftal. Op deze pagina kunt u alle informatie lezen over het kopen van een Lieke Martens shirt.

 

Lieke Martens Shirt

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Lieke Martens shirt? Wij hebben alle informatie!

Nederlands Elftal shirt

Heeft u interesse in een Nederlands Elftal shirt van Lieke Martens? Het is helaas nog niet mogelijk om een dergelijk shirt te bestellen. De KNVB had zelf ook niet verwacht dat het EK 2017 in eigen land zo’n succes zou worden. Men is daarom bij de KNVB op dit moment druk bezig om alles te regelen met betrekking tot het verkopen van Lieke Martens shirt. Ook de shirts van bijvoorbeeld Vivianne Miedema en Jackie Groenen zullen, hopelijk, op korte termijn te koop zijn.
Op het nieuwe tenue van het Nederlands Vrouwenelftal zal tevens de speciale leeuw als logo staan. Daarover schreven we eerder al een artikel.

FC Barcelona shirt

Op dit moment speelt Lieke Martens bij FC Barcelona. Deze populaire club heeft een grote online webshop waarbij het mogelijk is om een Lieke Martens shirt te bestellen. Het is daarbij belangrijk om te vermelden dat Lieke met rugnummer 22 bij de Spaanse club speelt.
In de webshop van FC Barcelona heb je de keus uit verschillende tenues, waaronder het huidige thuis shirt en het huidige uit shirt.