Jackie Groenen

Jackie Groenen

Jackie Groenen Shirt

Prachtige kapbewegingen, splijtende steekpassjes en altijd een lach op haar gezicht. Deze zin omschrijft Jackie Groenen wel als beste. Deze blonde middenvelder maakte tijdens het Europese Kampioenschap van 2017 in eigen land zéér veel indruk. Dat had Jackie Groenen niet alleen aan haar voetballende kwaliteiten te danken. Ook haar zeer open houding en vriendelijke glimlach zorgde voor veel nieuwe fans. Dankzij dit toernooi is Jackie Groenen uitgegroeid tot een idool van vele jonge meiden. Deze meiden hebben wellicht interesse in een Jackie Groenen Shirt. Lees daar hier alle informatie over!
Al sinds het begin van haar carriere speelt Jackie Groenen in Duitsland. Op dit moment speelt ze bij Frankfurt, maar na het EK 2017 had ze de keus uit vele andere clubs. Het ligt derhalve in de lijn der verwachtingen dat Jackie Groenen uiteindelijk bij één van de beste clubs ter wereld terecht gaat komen. Jackie Groenen is, zoals we dat tegenwoordig noemen, een moderne middenvelder. Ze kan gevaarlijk zijn in het doelgebied van de tegenstander, maar ze kan ook veel ballen onderscheppen bij het eigen zestienmetergebied. Dat heeft haar uiteindelijk een vaste plek in het Nederlands Elftal opgeleverd. Dankzij de prestaties van Jackie Groenen in het Nederlands Elftal is zij uitgegroeid tot een Bekende Nederlander. Dat heeft haar veel meer publiciteit opgeleverd, maar nog veel belangrijker; ze heeft aan jonge meisjes laten zien dat het mogelijk is om beroemd te worden door vrouwenvoetbal. Mede daardoor willen veel jonge meisjes graag rondlopen in een Jackie Groenen shirt. Is dat mogelijk? Lees hieronder alle informatie!

Jackie Groenen Shirt

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Jackie Groenen shirt? Wij hebben alle informatie!

Nederlands Elftal Shirt

In het Nederlands Elftal speelt Jackie Groenen altijd met nummer 14; haar favoriete rugnummer. Helaas is het tot op heden nog niet mogelijk om een officieel Nederlands Elftal shirt te bestellen. Gelukkig is de KNVB wel druk doende bezig om dit op korte termijn te realiseren. Wij hopen in ieder geval dat u op korte termijn een officieel Jackie Groenen shirt kan bestellen!

Frankfurt

Op dit moment speelt Jackie Groenen bij de Duitse club Frankfurt. Ook bij deze club draagt ze het rugnummer 14. In de webshop van Frankfurt is het mogelijk om een shirt te bestellen. U kunt dan handmatig de achternaam + het rugnummer aan de bestelling toevoegen.

Overige spelers

Lieke Martens Shirt
Vivianne Miedema Shirt