Praktische informatie voor vanavond!

Praktische informatie voor vanavond!

Ga je vanavond naar Enschede om de wedstrijd te bekijken? Houd rekening met het feit dat ze topdrukte verwachten in de stad. Vertrek daarom op tijd van huis. Tevens wordt er aangeraden om met het Openbaar Vervoer te komen, indien mogelijk. Na de wedstrijd rijdt er een extra trein van Enschede naar Utrecht. Deze trein heeft geen exacte vertrektijd; de trein wacht simpelweg totdat de wedstrijd afgelopen is.

Als je met de auto komt, kan je het beste parkeren bij de Universiteit Twente. Deze universiteit heeft een groot parkeerterrein waarop je gratis kan parkeren. Vanaf dit parkeerterrein rijden overigens ook pendelbussen naar het Centraal Station (bij de Fanzone) en naar het stadion.

De pendelbussen rijden vanaf de Universiteit Twente naar de Fanzone van 09:00 tot 21:00 uur. Naar het stadion rijden de pendelbussen vanaf 18.45 uur. Mocht je de fanzone gaan bezoeken, kan je ook besluiten om de tocht naar het stadion lopend af te leggen. De Oranje stoet vertrekt om 17:45 vanaf de Fanzone naar het stadion; dit is een tocht van 4,5 kilometer.

Kleding

We doen de oproep nogmaals: trek zoveel mogelijk Oranje kleren aan en laat je zoveel mogelijk horen in het stadion. We gaan er een topfeestje van maken!