Nog 2 dagen wachten: Halve Finale EK

Nog 2 dagen wachten: Halve Finale EK
Wat ons betreft mag het zo snel mogelijk donderdagavond 20:45 uur zijn. Op dat moment trappen de Oranjeleeuwinnen af voor de belangrijkste wedstrijd in de historie van het vrouwenvoetbal; de halve finale van het EK. Dankzij drie overwinningen in de poulefase op Noorwegen, Denemarken en België wisten de Oranjeleeuwinnen zich overtuigend te plaatsen voor de kwartfinale. In de kwartfinale werd overtuigend afgerekend met topland Zweden. In de halve finale staat nu Engeland te wachten. Halve Finale EK; wie had dat vooraf kunnen dromen?

Groot feest in Enschede; Halve Finale EK

Later op de dag en morgen gaan we onze voorbeschouwingen publiceren voor deze wedstrijd. Het is uiteraard niet te voorspellen hoe de wedstrijd gaat eindigen, maar één ding is wel te voorspellen. Aanstaande donderdag gaat het een groot feest in Enschede worden. Om 12:00 uur opent de fanzone de deuren al. De fanzone bevindt zich in Enschede op het Willem Wilminkplein en het Stationsplein. Vanaf 12:00 uur is het daar een groot feest. Om 17:45 gaat de menigte naar het stadion lopen; dit is een tocht van 4,5 kilometer. Na de tocht van 4,5 kilometer komt de menigte bij het stadion en kunnen Lieke Martens, Shanice van de Sanden en de rest toegezongen worden.
Wij willen graag een oproep doen om je zoveel mogelijk te laten horen in het stadion én om in het Oranje gekleed te zijn. Het stadion moet in Enschede aanvoelen als een warm bad voor onze Oranjeleeuwinnen. De Engelse dames moeten onder de indruk zijn van de sfeer. Wij, als 12e man, kunnen een grote rol spelen in dit duel! 

Halve Finale EK

Halve Finale EK: Laten we er een groot feest van maken!

Uitverkocht

Vanmiddag om 15:00 uur gaan de allerlaatste kaarten in de verkoop. Vooralsnog zijn ruim 28.000 kaarten verkocht. Inclusief de kaarten van vanmiddag komt het totaal aantal kaarten uit op ruim 30.000. Daarmee wordt dit de best bezochte vrouwenvoetbalwedstrijd in de historie van het Nederlands voetbal. Het gaat hoe dan ook een unieke dag worden!

Geen kaartje?

Heb je onverhoopt geen kaartje weten te bemachtigen? Je kan de wedstrijd in Enschede op grote schermen bekijken of op Nederland 1.