Nederlands Vrouwenelftal Shirt

Nederlands Vrouwenelftal ShirtDe laatste dagen krijgen wij veel mail binnen met daarin vragen over het bestellen van shirts. Wij zijn op onderzoek gegaan en willen jullie graag het volgende laten weten: het is vooralsnog niet mogelijk om een Nederlands Vrouwenelftal Shirt te bestellen. Dit heeft met meerdere redenen te maken, waaronder het logo op het shirt.

Nederlands Vrouwenelftal Shirt

Zoals jullie ongetwijfeld weten, speelde het Nederlands Vrouwenelftal de eerste wedstrijd met een Leeuwin op de borst in plaats van een Leeuw. In de overige wedstrijden op dit Europees Kampioenschap speelt Nederland wel gewoon met de ‘normale’ Leeuw op de borst. In overleg hebben de KNVB en Nike besloten dat de Leeuwin voor altijd op de borst moet prijken bij het Nederlands Vrouwenelftal shirt. Nike is momenteel bezig om alle shirts te maken, waarna het mogelijk is om ze in Nederland te kopen. Mede dankzij de gigantische interesse in dit Europees Kampioenschap, is de kans groot dat de KNVB hier haast achter zet. Er zijn in Nederland immers duizenden meiden die graag met een shirt van hun grote idool rond willen lopen.

Zodra de shirts beschikbaar zijn, zullen ze door de KNVB online worden verkocht in de online webstore. Tot die tijd is het wachten voor alle fans van het Nederlands Vrouwenelftal.

Nederlands Vrouwenelftal shirt

Het Nederlands Vrouwenelftal shirt inclusief de Leeuwin.

Naam achterop

Veel mensen gaven bij ons aan dat ze graag Lieke Martens op de rug willen laten bedrukken. In onderstaande lijst kan je de rugnummers vinden, zoals de speelsters die dragen op het Europees Kampioenschap. Het Nederlands Vrouwenelftal shirt kan je, hopelijk heel erg snel, laten bedrukken met de volgende naam en nummers:

 1. van Veenendaal
 2. van Lunteren
 3. van der Gragt
 4. van den Berg
 5. van Es
 6. Dekker
 7. van de Sanden
 8. Spitse
 9. Miedema
 10. van de Donk
 11. Martens
 12. Roord
 13. Jansen
 14. Groenen
 15. Folkertsma
 16. Christ
 17. Zeeman
 18. Lewerissa
 19. van den Bulk
 20. Janssen
 21. Beerensteyn
 22. van der Most
 23. Geurts